banner913
banner932
banner1032
banner1038

HAAK’da başkan yine Değirmencioğlu

banner1020

banner974
HAAK’da başkan yine Değirmencioğlu

banner971

Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü (HAAK) genel kurulunu gerçekleştirirken, hem yeni yönetim kurulunu hem de tüzüğünü yeniledi.

Sami Değirmencioğlu'nun başkanlığa devam ettiği Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü'nde 12 kişilik yönetim kurulu oluşturuldu.

Hamitköy bölgesinde doğal yaşama katkı yapmak için keklik üretim ve doğaya su takviyesi yapmayı aralıksız sürdüren kulübün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Başkan Sami Değirmencioğlu, asbaşkan Halit Baykent, sekreter Okan Aşina, Doğa ve Avcılık Sorumlusu İsmail Dağaşaner - İlkan Buba, Atıclık sorumlusu Levent Gürçimen, Balıkçılık sorumlusu Ali Kasap, Üretim ve lokal sorumlusu Arif Çocuk, Tahsildar Burçin Teksamancı, Faal Üyeler Ömer Baykent - Hüseyin Değirmencioğlu"

Denetleme Kurulu: Elmas Çocuk - Muharrem Müjde, Haysiyet Dicanı: Kemal Volkan - Erkan Nurioğluları

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.