banner913
banner932
banner1032

Güzelyurt Masterleri, yemekte buluştu

banner1020

Uluç Cam başkanlığındaki Güzelyurt Futbol Masterleri, geleneksel yemeklerini düzenleyerek uzun zaman aradan sonra sosyal bir etkinlikte biraraya geldi

banner974
Güzelyurt Masterleri, yemekte buluştu

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Pandemi süreci sonrasında maçlarına yeniden başlayan Güzelyurt Futbol Masterleri (GFM),düzenlediği eğlence gecesi ile de uzun zaman aradan sonra sosyal bir etkinlikte biraraya geldi.
Güzelyurt Futbol Masterleri, Kalkanlı’da bulunan Hilkart Park Restauranta düzenlenen gecede felekten bir gece yaşarlarken, doyasıya eğlendiler. Uluç Cam başkanlığını yaptığı Güzelyurt Futbol Masterleri üyesi 25 master futbolcu geceye katıldı. Geceye bağımsız milletvekili Hasan Büyükoğlu da katıldı.
Güzel solist Dila Kaplan’ın söylediği şarkılarla masterleri coştururken Halkın Sesi spora açıklama yapan başkan Uluç Cam,şunları söyledi.
“Pandemi nedeniyle geleneksel yemeğimizde buluşamamıştık. Pandemi süreci sonrasında yasakların kalkmasıyla 25 Master futbolcumuzla Hilkart Park Restaurantta geleneksel yemeğimizde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Güzel bir gece geçirdik. Bize eğlenme imkanı sağlayan restaurant sahibi Hüsnü Hilkat’a da bu nezih gece için teşekkür ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.