banner913
banner932
banner1012

Eko döndü

banner1020

banner974
Eko döndü

banner971

11 Temmuz Salı sezon açılışını yapacak olan GAÜ Çetinkaya’nın yabancıları gelmeye başladı. Eski futbolcu Barine Eko dün  denenmek için yanında yeni bir futbolcu daha getirdi.

GAÜ Çetinkaya’nın yabancı oyuncusu BarıneEko ülkeye geldi. GAÜ Çetinkaya forması altında başarılı maçlar çıkaran Erko’nun ülkeye gelirken bir de yabancı futbolcu getirdiği öğrenildi. GAÜ Çetinkaya’nın bir başka yabancı oyuncusu Faye’nin de Salı sabahı ülkeye geleceği öğrenilirken, 11 Temmuz Salı günü  yeni sezon açılışının yapılacağı açıklandı. Saat: 18.30’da Metehan Tesisleri’nde altyapı futbolcularının da katılacağı şölen şeklinde  bir törenle açılış yapılacağı açıklandı.

GAÜ ÇETİNKAYA  SEZONU AÇIYOR

GAÜ Çetinkaya 11 Temmuz Salı Günü, Saat 18.30'da Metehan Spor Tesisleri'nde yeni futbol sezonu açılışını gerçekleştiriyor.

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi'nin yaptığı açıklamaya göre  Kulüp tesislerinde, Kıbrıs Türk Spor Basını'nın Değerli Temsilcileri'nin yoğun katılımının da beklendiği '2017-2018 Futbol Sezonu'nun Açılış Töreni'nde,  tüm camianın bir arada olmasının hedeflendiği de belirtildi.

Açıklamada; Sezonun ilk antremanının, Teknik Direktör Turan Altay yönetiminde gerçekleşeceği tören sonrası, özellikle "Urcan Vangöl Spor Akademisi" aracılığı ile alt yapıdan futbolcu yetiştirme gayretleri ile  yeni döneme ait  faaliyetler hakkında  açıklamalarda bulunulacağı da öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.