banner913
banner932
banner1012

Denktaş ve Denner, Şampiyonlar Şampiyonası’nda start alacak

banner1020

KKTC Ralli Şampiyonu Rauf Denktaş ve KKTC Tırmanma Şampiyonu Deniz Denner, TOSFED’in organize ettiği Şampiyonlar Şampiyonası yarışında yarışacak

banner974
Denktaş ve Denner, Şampiyonlar Şampiyonası’nda start alacak

banner971

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından organize edilen ve İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleşecek organizasyonda 2016 sezonunda tüm branşlardaki şampiyon ve birinciler ile uluslararası alanlarda Türkiye’yi temsil eden sporcuları, tek marka kupaları birincileri ve KKTC Ralli ile Tırmanma şampiyonlarından oluşan sporcuların katılımı ile gerçekleşecek.

İki gün sürecek organizasyon bugün 10:00-15:00 saatleri arası yapılacak sıralama turlarıyla başlayacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim,  yarın elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10:00-16:00 saatleri arasında Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenmiş olacak. 15 yıllık aradan sonra ilk kez düzenlenen organizasyon Apexmasters drift pilotları ve Ukraynalı Red Bull sporcusu Alexander Grinchuk’un drift gösterileri, Birkan Polat’ın motosiklet akrobasi gösterileri, eski şampiyon pilotlar İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı’nın şov sürüşleri ile renklenecek. Retro Rally sergisinde 12 efsane ralli otomobili, otomobil severler ile buluşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.