banner913
banner932
banner1012

En Güzel Kadın Dövmeleri

banner1020

Dövmeler kadınlar için çekiciliğin ve farklılığın en büyük göstergelerinden biridir. Sizler için en güzel kadın dövme modellerini seçtik paylaştık, dövmelere geçmeden önce kısa bilgiler ve dövmeler hakkında açıklama yapmak istiyorum.

banner974
En Güzel Kadın Dövmeleri

banner971

Biliyorsunuz ki dövmeler kalıcı ve geçici olarak iki şekilde yapılıyor. Geçici dövmelerde genellikle hint boyası kullanılıyor, ve bu bazı bayanlarda alerjiye sebep olabiliyor. Bundan dolayı dövme yaptırmadan küçük bir test yaptırmanız ve bir hafta bekledikten sonra alerji yaratmıyorsa yaptırmanızı öneririm.

Dövme yaptırmak zararlı mıdır ?

Vücuda yapılan her etken değişiklik elbetteki zararlıdır. Fakat dövme konusunu bu kadar abartmamak gerekiyor, saçlarınıza uyguladığınız saç boyaları saçınızı inceltir, tırnaklarınızın için kullandığınız ojeler tırnakları zayıflatır, yani aslında hayatımızdaki birçok şey bize az da olsa zarar verir. Dövme konusunu kafanızda aşırı büyütmek gereksiz olur dediğim gibi zaten çoğu üründe kendimize zarar veriyoruz.

Dövme yaptırırken bazı hususlara dikkat edersek önlemlerimizi almış oluruz;

Mesela yeterince temiz olmayan ve kalitesiz dövmecilerden zararlı mikrop kapabilirsiniz, çünkü dövme direk derinize etki ediyor buradan da vucudunuza yayılabilir. Onun için temiz, güvenli ve önerilen dövmecileri tercih ediniz. Kullandıkları malzemelerin steril olmasına özen gösterin, hatta gözünüzle temiz olup olmadığına bakmadan yaptırmayın.

Kalıcı dövme mi ? yoksa geçici mi yaptırmalı ?

En büyük sorulardan birisi de sanırım bu, aslında bu size bağlı bir durum. Dövme boyutu küçük ve zarif ise kalıcı yaptırabilirsiniz, fakat büyük boyutlu dövmeler ileride size rahatsızlık verebilir. Belki bir zaman sonra hoşunuza gitmez yada partneriniz beğenmez, sildirmeye kalktığınızda bir sürü uğraşlar karşınıza çıkar. Bundan dolayı küçük dövmeleri kalıcı olarak yaptırın ama büyükleri kesinlikle yaptırmayın.

Ayrıca kalıcı dövme yaptırmadan önce aynı dövmeyi geçici olarak denemek de büyük yarar var. Karar vermenizi kolaylaştırır, on beş gün boyunca alıştığınız ve yeterince hoşunuza gittiğinde geçici dövmeniz silindikten sonra kalıcı dövmeye geçiş yapabilirsiniz.

Boyun ve Sırt Dövme Modelleri

Kadınların boynuna veya sırtına uygulanan zarif şık dövmeler, oldukça etkileyici ve güzel görünüyor. Bence dövme yaptırılacak en güzel bölgelerden birisi, hem karşıdakinin de görebileceği ve dövmenizin farkını yansıtabileceği bir alan, bu bölgeler için çok şık dövme modelleri bulunuyor.

  

Kol, Bilek ve Ayak Bileği Dövme Modelleri

Diğer güzel dövme bölgelerinden bazıları da kol ve bileklerdir, bayanlarda için bu bölgelere uygulanacak dövmelerde oldukça şık bir görünüm sağlar. Bu bölgeleriniz için seçebileceğiniz oldukça güzel dövme modelleri bulunuyor. Sizler için en güzel modellerden bazılarını aşağıda paylaşıyorum.

         

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.