banner913
banner932
banner1032
banner1038

Valizdeki ceset, Livia’ya ait

banner1020

Güney’de Metseros gölünde bulunan ilk valiz içerisindeki cesedin Romen uyruklu Livia’ya ait olduğu açıklandı

banner974
Valizdeki ceset, Livia’ya ait

banner971

 

Güney’de Metseros gölünde bulunan ilk valiz içerisindeki cesedin Romen uyruklu Livia’ya ait olduğu açıklandı.

Konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, güneyden yayın yapan Kathimerini, adli tıp uzmanlarının cesedin 36 yaşındaki Livia Florentina Bunea’ya ait olduğunu düşündüğü yazdı.

Kesin kimlik tespitinin DNA sonuçlarıyla yapılacağı belirtilirken, uzmanların ikinci otopside bu sonuca vardığı aktarıldı.

En son kızıyla birlikte Eylül 2016 yılında görülen Livia’nın Kıbrıs’ın ilk seri katil zanlısı Nikos Metaxas’ın kurbanı olduğu düşünülüyor.

Cinayet ile ilgili ortaya çıkan korkunç ayrıntılarda kadının elle boğularak öldürüldüğünü ortaya koydu. Raporlarda ayrıca, seri katil zanlısı Metaxas’ın bir diğer kurbanı Filipin uyruklu 38 yaşındaki Marry Rose Tiburcio’yu da elle boğularak öldürüldü ifade edildi. Metaxas, polise verdiği ifadede kadını cinsel ilişki sırasında boğduğunu itiraf etti.

Kıbrıs Rum kesiminde 35 yaşındaki seri katil Nikos Metaksas'ın üç yıldan uzun süredir işlediği cinayetler, 14 Nisan'da Filipinli bir kadının cesedinin bulunmasıyla gün yüzüne çıktı. 
Rum subay Metaksas, ikisi çocuk yedi kadını öldürdüğünü itiraf etti. Kadınların kayıp olarak bildirilmesine rağmen cinayetlerin bugüne kadar aydınlatılmaması Rum kamuoyunda büyük öfke yarattı. 
Son üç haftada seri katilin kurbanlarından dördünün cesedine ulaşıldı. 
Biri altı diğeri sekiz yaşında iki kız çocuğu da dahil olmak üzere diğer üç cesetle ilgili soruşturma sürüyor. 
Katilin ilk kurbanının Eylül 2016'da kaybolan Romanyalı anne ile kızı olduğu düşünülüyor. Son kurban ise Ağustos 2018'de kaybolan Filipinli bir kadın oldu.

Şu anki belirlenen kurbanlar:

Marry Rose Tiburcio, 38, Filipin (DNA belirlendi)

Sierra Graze Seucalliuc, 6, Filipin (Kayıp, öldüğü tahmin ediliyor)

Αrian Palanas Lozano, 28, Filipin (DNA bekleniyor)

Maricar Valdez Arquiola, 30, Filipin (Öldüğü tahmin ediliyor)

Livia Florentina Bunea, 36, Romen (kimlik belirlendi)

 Elena Natalia Bunea, 8, Romen(Öldüğü tahmin ediliyor)

Asmita Khadka Bista, 30, Nepal (DNA bekleniyor)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.