banner913
banner932
banner1012

Güney Kıbrıs'ta hızlı test ihaleleri sorgulanıyor

banner1020

banner974
Güney Kıbrıs'ta hızlı test ihaleleri sorgulanıyor

banner971
Fileleftheros Gazetesi haberinde , Güney Kıbrıs’ta hızlı testler için çok yüksek meblağların harcandığını, bu paraları hızlı testlere harcamak yerine AB dışı bir yol izlenerek, aşı alımına harcanabileceği şeklinde tartışmalar yaşandığını aktardı.
Şu ana kadar Güney Kıbrıs’ta 2 milyona yakın hızlı test alımı yapıldığını, bunun maliyetinin ise 6 milyon Euro olduğunu belirten gazete, bu miktarın, korona virüs salgınının önlenmesinde tek çözüm olarak görülen aşı alımı için harcanması gerektiğini savunanların olduğunu vurguladı.
Haberde ayrıca, hızlı test ihalelerinde dikkat çeken bazı durumların da olduğunu, özellikle henüz 44 günlük bir şirketin hızlı test ihalesini kazanarak, devletten 1 milyon 300 bin Euro almasının gündemdeki yerini koruduğu belirtildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.