banner913
banner932
banner1032

Zincirleme kaza

banner1020

Haspolat kavşağında önündeki araca çarpan sürücü, zincirleme kazaya neden oldu

banner974
Zincirleme kaza

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa-Mağusa anayolu Haspolat kavşağında dün meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Kaza saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 38 yaşındaki Mehmet Dede, yönetimindeki JE 120 plakalı araç ile Haspolat istikametine doğru seyrederken önünde aynı istikamete doğru seyreden 23 yaşındaki Ömer Uluçay yönetimindeki LE 625 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle LE 625 plakalı

Araç, önce bariyerlere sonra da önünde seyreden Eda Özçetiner Demir yönetimindeki NH 409 plakalı araca çarptı. Çarpışma sonrası ileri savrulan NH 409 plakalı araç da aynı istikamete doğru seyreden başka bir araca çarptı.

Kaza sonucu yaralanma olmadı.

Kaza nedeniyle trafik bir süre durdu. Duran trafik nedeniyle de Hamitköy kavşağından Haspolat kavşağına kadar önlerinde duran araçlara çarpan sürücülerin neden olduğu üç ayrı kaza meydana geldi.

Bu kazalar nedeniyle de Hamitköy kavşağından Haspolat kavşağına kadar olan trafik uzun süre durdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.