banner913
banner932
banner1012

“Yetkililer gereğini yapmalı”

banner1020

banner974
“Yetkililer gereğini yapmalı”

banner971
Yüksek Yönetim eski Denetçisi (Ombudsman) ve Kıdemli eski Yargıç  Emine Dizdarlı, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal‘ın kadınlara yönelik sözlerine işaret ederek, Fasıl 154 Ceza Yasası‘nın ilgili maddesini paylaştı ve “Yasa açık, yetkililer gereğini yapmalıdır” dedi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dizdarlı, TC Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Ali Erbaş‘ın “Din İstismarı” konulu konferansında “Din istismarı, dinin ortaya koyduğu evrensel değerler ve iyilik yolunda gayret göstermesi gereken insanın; dini kendi hizmetinde kullanmaya başlayarak güç ve menfaat devşirmelidir. Müminlerin samimi duygularını gizli emelleri için kullanmaktır. Din istismarı bu gün ortaya çıkmış değil, tarihte birçok örneği
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.