banner913
banner932
banner1012

"Yaşamak Nazım Gibi" Tiyatrolar gününde Mağusa'da sahnelenecek

banner1020

Gazimağusa Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla “Yaşamak Nazım Gibi” adlı oyunu, tiyatro severlerle buluşturuyor.

banner974
"Yaşamak Nazım Gibi" Tiyatrolar gününde Mağusa'da sahnelenecek

banner971

  


Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’ da faaliyet gösteren Atölye Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Yaşamak Nazım Gibi” oyunu 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda saat 20.00’de halka ücretsiz sahnelenecek.

Oyunda, Nazım Hikmet’i ünlü oyuncu Hazım Körmükçü, Nazım Hikmet’ in hayatına giren kadın karakterlerini ise Kıbrıslı tiyatro severlerin de yakından tanıdığı oyuncu Tülin Boz canlandıracak. 

Aynur Akkuş’un kaleme aldığı oyun, Nazım Hikmet’in hayatına farklı bir perspektiften bakıyor. Nazım Hikmet’in hayatında yer etmiş kadınlarla olan ilişkilerinin, memleket sevdası ve hasretinin, mücadelesinin konu alındığı oyunun yönetmenliğini Savaş Mutlu, yapımcılığını ise Gaye Güder yapıyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.