banner913
banner932
banner1032
banner1038

Siber, hükümete karar önerilerini hatırlattı

banner1020

Eski Başbakanlardan ve Meclis Başkanlarından Sibel Siber, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Covid-19 Koordinasyon Konseyi olarak aldıkları tavsiye kararlarından birinin de PCR testi pozitif olup, hiçbir klinik belirtisi olmayan(hasta olmayan) kişilerle ilgili olduğunu hatırlattı.

banner974
Siber, hükümete karar önerilerini hatırlattı

banner971

PCR testi pozitif olan, ama hiçbir semptomu olmayan kişilerin, eğer 60 yaş altında ve kronik bir hastalığı yoksa, hastane dışında, özel olarak düzenlenmiş (güvenlikçisi, sağlıkçısı olan) karantina merkezinde PCR neticesi negatifleşinceye kadar kontrolde tutulmasını tavsiye ettiklerini anımsatan Siber, “Bu kişilerin ancak semptom (klinik belirti) göstermesi halinde hastaneye yatırılmasını önermiştik” dedi.
Bunun için de sağlıklı olan pozitif vakalar için acilen bir özel karantina merkezinin düzenlenmesini toplantıda dile getirdiklerine işaret eden Sibel Siber, “Bugün hastane yataklarının hasta olmayan PCR pozitif kişilerle doldurulduğu haberi ve bununla ilgili yaşanan sıkıntıları okuyunca, bu karar önerimizi hatırlatmayı uygun gördüm” değerlendirmesini yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.