banner913
banner932
banner1012

KKTC Hataylılar Kültür Dayanışma Derneği Hatay da KKTC bayrağını dalgalandırdı

banner1020

banner974
KKTC Hataylılar Kültür Dayanışma Derneği Hatay da KKTC bayrağını dalgalandırdı

banner971

KKTC Hataylilar Kültür Dayanışma Derneği Şubesi Altınözü Belediye Başkanı'nın daveti üzerine 3.Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı festivali'ne katıldı.

Gazimağusa Şube Başkanı Ümit Dağlı yaptığı açıklamada, Altınözü ilçesinin Zeytin ve Zeytinyağı üzerine yaptıkları çalışmaları takdir ile izlediklerini, Kaymakamlık,Belediye ve üreticilerin uyumlu çalışması başarının en büyük göstergesi oldugunu söyledi.

Dağlı, Altınözü Zeytin ve Zeytinyağının dünya pazarına açılmasının zamanının geldiginin altini çizdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur'un Altınözü'ne yaptıkları hizmetleri görmekte olduklarını bu hizmetlerden dolayı ve gösterdikleri sıcak misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Gazimağusa Şube Başkanı Ümit Dağlı'ya yönetim kurulu üyeleri ismail Konu,Hakan Doğruca,Battal Güler,Ahmet Güder ve Hasan Hekimoğlu eşlik etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.