banner913
banner932
banner1012

Kitler Özmerter’in özel uçağıyla geldi

banner1020

Ülkede koronavirüsün tespiti için sipariş edilen kitlerin ülkeye getirilmesi için İktisat Bank sahibi Mete Özmerter önceki gün özel uçağıyla ankara’ya kendisi uçarak aldığı kitleri ülkeye getirdi

banner974
Kitler Özmerter’in özel uçağıyla geldi

banner971

Ülkede koronavirüsün tespiti için sipariş edilen kitlerin ülkeye getirilmesi için İktisat Bank sahibi Mete Özmerter büyük bir sorumluluk örneği gösterdi.

Normal uçak seferlerinin ülkeye gelmemesi nedeniyle kitlerin adaya getirilememesi sorun oluşmasına neden olmuş ve ülkenin işadamı Mete Özmerter kendi uçağı ile Türkiye’ye giderek kitleri alıp ülkeye geri döndü.

Pilatus PC 12 tipi jet uçağıyla önceki gün saat 15:00’te Ercan’dan Ankara Esenboğa Havaalanı’na uçan Özmerter, saat 17:30’da aldığı sağlık malzemelerini ülkeye getirdi.

Uçuşu yalnız gerçekleştiren Mete Özmerter 1.200 uçuş deneyimine sahip.

Özmerterkoronavirüsünün teşhis edilmesi noktasında kritik bir öneme haiz olan bu kitlerin adaya getirilmesi noktasında sorumluluk alan bir çok iş insanı yardımlarıyla ülkenin ayakta kalması için çaba göstermeye devam edeceklerini açıkladı.

 “Ülkemin emrindeyim, karantina şartlarında olması koşuluyla da ne isteniyorsa yapmaya hazırım, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum” diyen Özmerter, bakanlardan kendisine gelen talebi hemen kabul ettiğini, Sivil Havacılık desteğiyle de çok hızlı hareket ettiklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.