banner913
banner932
banner1032

Kar-İş Meclis önünden ayrılmadı

banner1020

Minibüs ve otobüslerini Meclis önüne taşıyan, Lefkoşa’nın merkezindeki ana arterleri tıkayan KAR-İŞ üyesi şoförlerin meclis önündeki eylemleri devam ediyor

banner974
Kar-İş Meclis önünden ayrılmadı

banner971

Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ)’in bu sabah Lefkoşa’da başlattığı ve Cumhuriyet Meclisi önünde yoğunlaşan araçlı eylemi devam ediyor.

Minibüs ve otobüslerini Meclis önüne taşıyan, Lefkoşa’nın merkezindeki ana arterleri tıkayan KAR-İŞ üyesi şoförler, eylem yerini ziyaret eden DP Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ile de görüştü.

Meclis Genel Kurulu’nun devam ettiği sırada bahçeye inip şoförlerin sorunlarını dinleyen Arabacıoğlu, bu sorunları Maliye Bakanı Serdar Denktaş’la görüşeceğini söyledi.

Bu arada polisin, Meclis önünde korna çalınmasını yasaklama girişimi nedeniyle, eylemcilerle polis arasında zaman zaman sözlü tartışmalar da yaşandı.

Saat 17.00 itibarıyla Bedrettin Demirel ve Cemal Gürsel caddelerinin Meclis’e yakın kesimlerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.