banner913
banner932
banner1032
banner1038

"İyilik Gönüllüleri", Gazimağusa'da ihtiyaçlı ailelerle gıda paketleri dağıttı

banner1020

banner974
"İyilik Gönüllüleri", Gazimağusa'da ihtiyaçlı ailelerle gıda paketleri dağıttı

banner971

Kıbrıs Vakıflar İdaresi bünyesinde gönüllü gençlerden oluşturulan "İyilik Gönüllüleri", Gazimağusa'da ihtiyaçlı ailelerle gıda paketleri dağıttı. 

Vakıflar Haftası kapsamında, önceden belirlenen ihtiyaçlı ailelere. Vakıflar İdaresi'nin hazırladığı gıda paketlerini dağıtan gençler, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya katkı sağlarken, vakıf ruhunu da yaşayarak öğreniyor. 

446 yıldır iyilik için çalışan, zor durumda ve yardıma muhtaç, pek çok ailenin hayatına dokunan Vakıflar İdaresi, Vakıf kültürünün, toplumda yayılması amacıyla, sosyo-ekonomik, kültür, sanat, spor alanlarında ve sosyal dayanışmayı artırmaya yönelik faaliyetlerini, gençlerin de desteğiyle sürdürüyor. 

-Cumartesi günü, "Kıbrısta Vakıflar ve Kadın" konulu panel yapılacak-

Bu arada, Vakıflar Haftası kapsamı da, 15 Nisan Cumartesi gün saat sabah 10.00'da Lefkoşa AKM'de "Kıbrısta Vakıflar ve Kadın" konulu panel yapılacak.  

Halka açık olan panelde, konusunda uzmanlar,  Kıbrıs tarihinde kadınların kurduğu vakıfları anlatacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.