banner913
banner932
banner1012

Hamitköy Mezarlığı’nın çehresi değişti

banner1020

Arif Çocuk, Halil Balbaz, İsmail Çetinsoy ve Soydan Sakallı’dan oluşan Hamitköy Mezarlık komitesinin girişimleri, sonrasında Lefkoşa Türk Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Elçiliği’nin katkılarıyla Hamitköy Mezarlığı’nın çevre duvarları elden geçirilirken, eski giriş yeri kapatılıp, yeni ve modern bir kapı yapıldı

banner974
Hamitköy Mezarlığı’nın çehresi değişti

banner971

Yıllardır kötü durumda olan Hamitköy Mezarlığı’nın çehresi yapılan tadilat çalışmaları, sonrasında değişti.

Arif Çocuk, Halil Balbaz, İsmail Çetinsoy ve Soydan Sakallı’dan oluşan Hamitköy Mezarlık komitesinin girişimleri, sonrasında Lefkoşa Türk Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Elçiliği’nin katkılarıyla Hamitköy Mezarlığı’nın çevre duvarları elden geçirilirken, eski giriş yeri kapatılıp, yeni ve modern bir kapı yapıldı.

Asfaltlama ve çevre düzenlemesi yapılan Hamitköy Mezarlığı’na daha önce de işadamı Ziya Emir’in katkılarıyla çeşme yapılmıştı.

Hamitköy Mezarlık komitesi Anneler Günü dolayısıyla da geçtiğimiz Pazar günü mezarlıkta etkinlik gerçekleştirdi. Kıbrıs kültürünün önemli parçalarından olan zeytin ve yasemin fidanları ile çiçekler mezarlık girişine Hamitköylüler’in de katılımı ile ekildi. Etkinliğe Lefkoşa Türk Belediyesi meclis üyesi Tolga Ahmet Raşit de katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.