banner913
banner932
banner1032

FLO Kıbrıs’ta ilk mağazasını Girne Park’ta açtı

banner1020

Türkiye’nin yanı sıra, yurtdışında da mağaza sayısını arttırarak global marka olma yolunda hızla ilerleyen FLO, KKTC’deki ilk mağazasını 20 Ocak’ta Girne’de açtı.

banner974
FLO Kıbrıs’ta ilk mağazasını Girne Park’ta açtı

banner971

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk mağazasını Girne Park’ta açtı. 590 metrekarelik bir alanda hizmet verecek FLO mağazasında; onlarca markadan yüzlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuar ziyaretçilerini bekliyor. 2017 yılında yurtdışında 15 ülkede 100 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, yıl içinde yurtdışında 45 yeni mağaza açmayı planlıyor.

   

Yakın coğrafyada da sektöründe lider konuma erişmeyi hedefleyen FLO, koleksiyonunda tüm yaş gruplarına ve geniş bir beğeni kitlesine hitap eden ürünler bulunduruyor. FLO, ürün çeşitliliği ve uluslararası standartlardaki üretim kalitesi ile sadece Türkiye’de değil, yakın coğrafyada ve Avrupa’da da güçlü bir marka olarak kaliteyi uygun fiyatlara sunmayı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı hedefliyor.

FLO Mağazacılık Hakkında:

1960’lı yılların başında Ahmet Ziylan tarafından Gaziantep’te 50 metrekarelik ufak bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık Grubu, Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi konumundadır. Grubun bugün Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Irak, Arnavutluk, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin aralarında bulunduğu yakın coğrafyada 450’nin üzerinde mağazası bulunuyor.

   

2016 yılında Almanya’nın en önemli yatırım fon şirketlerinden biri olan Capiton AG ile birlikte Alman ayakkabı perakende devi Reno’yu satın alan FLO Mağazacılık, 500’ün üzerinde Reno mağazası ile Avrupa’nın en büyük ayakkabı perakende platformlarından birine de sahip oldu. Ziylan Mağazacılık’ın 2012 yılında satın aldığı Lumberjack markası da, 2016 yılında İtalya’nın en hızlı büyüyen ayakkabı markası konumuna geldi.

Ziylan Mağazacılık bünyesinde FLO ve Sport in Street perakende markalarının yanı sıra, mağazalarında satışını gerçekleştirdiği ve toptan satışını yaptığı Kinetix, Polaris, Butigo, Dockers by Gerli gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markaları bulunuyor.

2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren FLO Mağazacılık, 7 binden fazla kişiye istihdam sağlamakta, yılda 35 milyon çiftin üzerinde ayakkabı satışı gerçekleştirmektedir.

      

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arzu - 7 yıl önce
telefon numarası isterim lefkoşa
Avatar
Cebbar Tomay - 5 yıl önce
Geçen hafta taşkınköy şubenizden siyah bir hogan ayakkabı aldım.Ayağımı incitti değişim için gittim değiştirmediler hemde tüm fatura ve evraklar yanımdaydı.Beni polisle tehdit ettiler seni deport ederim dedi.Öğrenciyim 220 tl para saydım mağdurum şuan yardımcı olun