banner913
banner932
banner1032
banner1038

Erdoğan geliyor

banner1020

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, havalimanının yeni terminalinin açılışı için 18 Nisan'da KKTC’ye geleceği öğrenildi

banner974
Erdoğan geliyor

banner971
Açılışı 5 yıldır ertelenen  Havalimanı'nın yeni terminalinin 18 Nisan'da açılacağı bildirildi.
18 Nisan'daki açılışa Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gelmesi bekleniyor.
5 Nisan'da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte yeni terminali ziyaret ederek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, "Yüzde 98’i bitti." açıklaması yapmıştı. Arıklı ise açılış için bir tarih telaffuz etmemişti.
Yapılacak açılışın "sembolik" olacağı, terminalin tam anlamıyla hazır olmadığı iddiaları ise gündemde...
Öte yandan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Nisan’da KKTC’ye yapacağı ziyaret dünkü Rum gazetelerine de yansıdı.
Alithia gazetesi, “İnşaatı Bitmeden Önce Yasadışı Havalimanı’ndaki Terminalin Açılışını Yapacak” başlıklı haberinde, Erdoğan’ın 18 Nisan’da, inşaatı henüz tamamlanmamış yeni Ercan Havalimanı terminalinin açılışını yapacağını yazdı.
Gazete, havalimanındaki çalışmalar bitmeden açılış yapılacak olmasının tepkilere yol açtığını kaydederken, açılışın geçen yıl yapılmasının söz konusu olduğunu ve kamuoyuna açılış için farklı farklı tarihler yansıdığını belirtti.
Haber, Politis gazetesinde “Tayyip Erdoğan Açılış İçin Geliyor”; Haravgi'de “Erdoğan 18 Nisan’da İşgal Bölgelerinde”. başlıklarıyla yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.