banner913
banner932
banner1012

Dorana Turizm 2 ödül birden kazandı

banner1020

Hizmet kalitesinden ödün vermeden yoluna devam eden Dorana Turizm geçtiğimiz yılın satış ve pazarlama verilerine göre 2 dalda birden ödül kazandı.

banner974
Dorana Turizm 2 ödül birden kazandı

banner971

Booking Agora Şirketi’nin KKTC seyahat acenteleri arasında gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarına ilişkin ödül töreninde yüksek satış performansı sergileyen acentelere plaket verildi.  Dorana Turizm, KKTC yurt dışı hotel satışlarında ikincilik, Yurtdışı (Beyond uçuşlar) uçak bileti satışlarında ise dördüncülük plaketini almaya hak kazandı.

Müşteri memnuniyetinden ödün vermeden her zaman en kaliteli şekilde ürünleri müşteriye sunmayı hedefleyen anlayışla bu ödüle layık olduklarını dile getiren Dorana Turizm Pazarlama ve Organizasyon Birim Müdürü Hüseyin Mavili, sosyal ve dijital kanallara kadar kişiye özel, kolay ve benzersiz bir deneyim sunduklarını söyledi.

Dijitalleşmenin gündelik hayata etkisi arttıkça müşterilerin beklentilerinde de ciddi şekilde artış olduğunu belirten Mavili, daha hızlı ve sürekliliği olan hizmetler sunmaya özen gösterdiklerini bildirdi.

Kazandıkları her iki ödülde de Dorana Turizm çalışanlarının büyük payı olduğunu dile getiren Mavili, daha çok çalışıp daha çok başarılara imza atacaklarına vurgu yaptı. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.