banner913
banner932
banner1032

Dağaşaner son yolculuğuna uğurlandı

banner1020

Haspolat’taki ağılından hayvanları ile Cuma günü sabah saatlerinde ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ve cansız bedenine önceki gün ulaşılan İsmail Dağaşaner, dün gözyaşlarıyla defnedildi

banner974
Dağaşaner son yolculuğuna uğurlandı

banner971

 Murat ASLAN

Hamitköy sakini olan ve geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde Haspolat Sanayi Bölgesinde bulunan ağılındaki küçükbaş hayvanlarını otlatırken hayatını kaybeden İsmail Dağaşaner dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dağaşaner dün öğle namazına müteakip Hamitköy Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Hamitköy Mezarlığına defnedildi.

88 yaşında, 4 çocuk, 6 torun ve 2 torun çocuğu sahibi olan İsmail Dağaşaner, Cuma günü sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için çıkardığı meradan geri dönmemişti. Aramalar sonucunda Dağaşaner’in cansız bedenine Pazar günü sabah 10.00 sıralarında ailesi tarafından ağılının yaklaşık 1 km kuzeybatısında bir tuğla fabrikası yanında oturur vaziyette ulaşılmıştı. Yapılan otopsi sonucu İsmail Dağaşaner’in kalp krizi ve ciğer yetmezliği sonucunda hayatını kaybettiği tespiti yapıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.