banner913
banner932
banner1012

Ciklos’da kazalar için tedbir alınmalı

banner1020

Lefkoşa- Girne anayolunun Ciklos mevkiinde sürekli olarak meydana gelen kazalar vatandaşların tepkisine neden olurken, bu kazaların önlenmesi için gerek yolun fiziki alt yapısının düzeltilmesi gerekse hız kesici uyarıcıların konulmasını istiyorlar

banner974
Ciklos’da kazalar için tedbir alınmalı

banner971

Lefkoşa – Girne anayolunun Ciklos olarak bilinen bölgede gün geçmiyor ki kaza olmasın. Haftada en az iki üç kez kaza olan yerde kazazedeler yol kenarındaki bariyerlere çarparak kazayı ciddi sonuçlar olmadan atlatıyor. Sürekli bariyerlere çarpılması ise bariyerlerin her ay yenilenmesine sebebiyet veriyor. Vatandaşlar, sürekli kaza olan bu yolun yanlış yapıldığını savunarak gerçekçi önlem alınmasını talep ediyor. Radar tabelası olduğunu ancak orada radar olmadığını söyleyen vatandaşlar, oraya da bir radar takılması gerekliliğini savunurken, kazaların önlenmesi için bir an önce tedbir alınmasını istiyor.

Son olarak bu sabah meydana gelen kaza bu şikayetleri destekliyor. Sabah saat 10.30 sularında GK 110 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüj bariyerlerine çarptı. Sürücüye bir şey olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.