banner913
banner932
banner1032

Çiftçiler Tarım Bakanlığını bastı

banner1020

Çiftçiler ve hayvancılar, kuraklık tazminatı ödemelerinin geciktiği gerekçesiyle Tarım Bakanlığı’nda şok eylem yapıyor. Öğle saatlerinde bakanlığı basan eylemciler, bekleyişlerinin devam edeceğini belirtti

banner974
Çiftçiler Tarım Bakanlığını bastı

banner971

Haklarını alamadıkları gerekçesiyle şok bir eylem düzenleyerek Tarım Bakanlığı’nı basan üreticiler Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu makamında rehin alarak bakanlığı terk etmesine izin vermiyor.

Çiftçiler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Alkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tarım Bakanlığı’ndan ayrılmayacaklarını, kendi aralarında süreci değerlendireceklerini ifade ederek, bir saat daha bekleyip eylem planlarını yapacaklarını kaydetti.

Alkan, “buradan kimsenin çıkması mümkün değil. Sayın Bakan’ın çıkmak istemesi durumunda talep reddedilecek” de diyerek Bakana ayrılmasına müsaade edilmeyeceği belirtildi.

Tarım sigorta fonu, sektörde yaşanan sıkıntılar ve ödenmeyen ödenekler nedeniyle eylem yaptıkları belirtilen açıklamada, sonuç alıncaya kadar eylemlerin devam edeceği de bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.