banner913
banner932
banner1012

“Çember giderek daralıyor”

banner1020

Dr. Bülent Dizdarlı uyardı: “Pandemi hastanemiz hâlâ yok. 15 Kasım’da açılan Acil Durum Hastanesi üzerinden bir ay geçmesine rağmen işlevsiz. Hükümet acemi. Çember giderek daralıyor”

banner974
“Çember giderek daralıyor”

banner971

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Emekli Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Bu hastalığın kimde olduğunu bilemezsiniz. Ancak maske – mesafe ve temizlikle koruna bilirsiniz.” dedi.
Dizdarlı’nın açıklaması şu şekilde:
“Kendimi izole günlerim devam ediyor. Sağlığım iyi. Her hangi bir belirti yok.
Buna karşın keyfim yok. Nasıl olsun ki? Dışarıdan aldığım haberler hoş değil.
Maalesef “skora bakmayın oyunu kötü oynuyoruz” dedik, “şans katsayımız yüksek düşürmeyelim” dedik dinletemedik. Hastaneden gelen son haberler artık skorun da aleyhe dönmek üzere olduğu ortadadır.
Rutin ameliyatlar ve tedaviler durdu. Zaten bu şartlarda insanlar Nisan ayındaki gibi hastaneye gitmekten imtina ediyorlar. Aman dikkat o dönem yaşadığımız covid dışı hastalıklardan kayıpları tekrar yaşamayalım.
Pandemi hastanemiz hâlâ yok. 15 Kasımda açılan Acil Durum Hastanesi üzerinden bir ay geçmesine rağmen işlevsiz.
Hükümet acemi. Geçmiş aylarda yaşananlardan deneyim kazanmamış bir otorite boşluğunu hissettiriyor.
Çember giderek daralıyor.
Bu hastalığın kimde olduğunu bilemezsiniz. Ancak maske – mesafe ve temizlikle koruna bilirsiniz.
Aşı yolda . Lütfen bir kaç ay daha gereğini yapın. Temas gurubu yoruldu. Temaslıysanız gidin kendinizi bildirin. İnanın bu çok önemli.
Sağlıkla kalın…”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.