banner913
banner932
banner1012

Bostancı camiye kavuşuyor

banner1020

TC Yardım Heyeti ve Vakıflar İdaresi ile yapılan temaslar sonucunda Aşağı ve Yukarı Bostancı Mahallesine ortak yapılacak olan cami için temeller Aralık ayında atıldı

banner974
Bostancı camiye kavuşuyor

banner971

Niyazi Ergülen

Bostancı Cami Yaptırma ve Yaşatma Komitesi Güzelyurt’a bağlı Bostancı Mahallesinde çift minareli caminin yapımı için temelleri geçtiğimiz Aralık ayında  attı.

TC Yardım Heyeti ve Vakıflar İdaresi ile yapılan temaslar sonucunda Aşağı ve Yukarı Bostancı Mahallesine ortak yapılacak olan cami için çalışmalar devam etmekte.

İnşaatı tüm hızıyla devam eden cami, Güzelyurt Belediyesi  ve Aşağı - Yukarı  Bostancı mahalle muhtarları işbirliği ile Yukarı Bostancı’daki kilisenin karşısına yapılmakta.

Halkın Sesi’ne açıklama yapan Cami Yaptırma ve Yaşatma  Komitesi Başkanı Şinasi Özdeş “Komite olarak Bostancı da büyük eksiğimiz olan cami yaptırmak ve yaşatmak amacıyla 5-11-2009 tarihinde cami yaptırma ve yaşatma komitesini kurduk” dedi. TC Yardım Heyeti ve Kıbrıs Türk Vakıflar ile yaptıkları istişareler sonucu Güzelyurt Belediyesi ve Aşağı - Yukarı Bostancı muhtarlarının olumlu sonuca ulaşıldığını belirten Özdeş, Yukarı Bostancı’da kilise karşısında çift minareli caminin temelini geçtiğimiz ay attıklarını,  Bostancı da olmayan caminin hava koşularının el verdiği süre içinde Mayıs veya Haziran aylarında ibadete açılacağını açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.