banner913
banner932
banner1012

“Bir Daha Mı Canımız Yansın?”

banner1020

Hükümetin kış saati uygulamasına bu yıl da geçmeme kararı, tepki topladı. Meclis Başkanı Siber, “Neye dayanarak böyle bir karar verildi? Biz çocuklarımızın sabahın o karanlığında okula gitmesini sağlıklı bulmuyoruz” dedi Sivil toplum da kararın sadece çalışanları değil tüm topluma sıkıntı yarattığını belirtti. KTOEÖS, kış saatine geçilmemesinin tasarruf değil, israf getirdiğini, elektrik tüketiminin önceki yıllara oranla arttığını kaydetti Güç-Sen ise “Söz konusu uygulama, tüm vatandaşları özellikle de iş insanımızı ve özel sektörde çalışanımızı perişan edecektir” derken, Basın Sen ise “Bir daha mı çocuklarımızı karanlıklarda kaybedelim?” diye sordu

banner974
“Bir Daha Mı Canımız Yansın?”

banner971

Meclis Başkanı Siber’den, saatlerle ilgili karara tepki

“Çocukların karanlıkta okula gitmesini istemiyoruz”

 Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Denktaş’ın “kış saati uygulamasına geçilmeyecek, saatler değişmeyecek” açıklamasını basından öğrendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Akıncı ile bu konuyu da konuştuklarını belirten Siber, “Bu konuyu görüşmemiz, getirilerini, götürülerini, neye dayanılarak böyle bir karar verildiğini konuşmamız, hükümet yetkililerini dinlememiz gerekiyor” dedi.

“Şöyle bir gerçek var ki biz çocuklarımızın sabahın o karanlığında okula gitmesini sağlıklı bulmuyoruz, uzmanlar da bunu söylüyor” şekline konuşan Siber, kararın somut gerekçelerinin konuşulması gerektiğini yineledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.