banner913
banner932
banner1032
banner1038

Atakan, Değirmenlik - Demirhan Kavşağı arasında incelemelerde bulundu

banner1020

banner974
Atakan, Değirmenlik - Demirhan Kavşağı arasında incelemelerde bulundu

banner971

Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan , Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı  ve beraberindeki heyetle Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’lerle birlikte bugün Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde Değirmenlik Belediyesi sınırları içesinde olan Moda Bulvarı (Dağyolu Çemberi) Demirhan köy girişine kadar  bulunan  1.500 Metrelik  refüj ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu Değirmenlik Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Demirhan- Balıkesir kavşak  ve sinyalizasyon(trafik ışığı)  çalışması için gerekli inceleme yapıldı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan , Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı  ve beraberindeki  heyetle bölgemize yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  gerekli çalışmalar ve   incelemelerden dolayı bölge halkı adına teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.