banner913
banner932
banner1012

91.Dakika proğramı ödüllendirdi

banner1020

CANLI YAYINDA ÖDÜL VERİLDİ...İbrahim Özsoy’un hazırlayıp sunduğu 91.Dakika Programı’nın yorumcuları tarafından belirlenen Süper Lig ve 1.Lig’in en başarılı futbolcu, teknik adam ve hakemine ödülleri...

banner974
91.Dakika proğramı ödüllendirdi

banner971

CANLI YAYINDA ÖDÜL VERİLDİ...İbrahim Özsoy’un hazırlayıp sunduğu 91.Dakika Programı’nın yorumcuları tarafından belirlenen Süper Lig ve 1.Lig’in en başarılı futbolcu, teknik adam ve hakemine ödülleri canlı yayında verildi

 

Futbolda 2014-2015 sezonu ilk devresinde başarılı performans sergileyen futbolcu, hakem ve teknik adamlar Kanal T’de yayımlanan 91.Dakika programı tarafından ödüllendirildi.

İbrahim Özsoy’un hazırlayıp sunduğu, Akın Aktunç, Erbay Gönelli, Şinasi Özdeş ve Cuma Erengil’in yorumları ile katkı koyduğu 91.Dakika programı tarafından belirlenen en başarılılara ödülleri ikinci devre ilk haftası öncesinde takdim edildi.

Özellikle Süper Lig ve Birinci Lig’de her hafta oynanan maçların ardından canlı telefon bağlantıları ile izleyicilerin karşısında olan 91.Dakika Programı’nda spor yazarları ve teknik adamlar analizleri ile maçları yorumluyor.

Program yapımıcı İbrahim Özsoy ve yorumcuların belirledikleri Süper Lig ve 1.Lig’de ilk devrenin en başarılı teknik adamları, hakemleri ve futbolcuları bu hafta sonu başlayacak ikinci devre maçları öncesi canlı yayında ödüllerini aldılar. GS Store tarafından da forma ödülü verilen futbolcu, teknik adam ve hakemler duygularını canlı yayında izleyicilerle paylaştılar.

 

Süper Lig’de en başarılı futbolcu seçilen Yenicami’den Halil Turan’ın takımla çalışması olduğundan dolayı ödülünü eşi alırken, yurt dışında seminerde bulunan en başarılı orta hakem Osman Özpaşa’nın ödülünü ise babası aldı. Süper Lig’de en başarılı teknik adam Yeniboğaziçi’ni çalıştırmış Bülent Aytaç seçilirken, 1.Lig’de ise bu ödüle Türk Ocağı’nın başındaki Hasan Topaloğlu layik görüldü. 1.Lig’de en başarılı futbolcu ödülü Düzkaya’nın golcüsü Bekir Yıldız’a verilirken, en fazla yardımcı hakemlik yapan Cemal Sakallı’ya da en başarılı hakem olarak ödülü takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.