banner913
banner932
banner1012

10 milyon sterlin davasında 15 bin TL ceza

banner1020

LTB’nin Cemal Bulutoğluları döneminde 10 milyon sterlin borçlanması ile ilgili dava sonuçlandı ve Bulutoğluları’na 15 bin TL para cezası verildi

banner974
10 milyon sterlin davasında 15 bin TL ceza

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 2010 yılında Cemal Bulutoğluları döneminde Bakanlar Kurulu kararı ile özel bir finans şirketinden 10 milyon sterlin borçlanması ile ilgili dava sonuçlandı.

Söz konusu borçlanmanın usulsüz olduğu gerekçesiyle Savcılık tarafından mahkemeye verilen Cemal Bulutoğluları’na 15 bin TL para cezası verildi.

Mahkeme kararında belediyede “teknik olarak belli bir dönem yasanın çiğnendiği ancak daha sonra yasalara uygun hareket edildiği” şeklinde ifadelere yer verildiği öğrenildi.

Öte yandan bu aklanmadan sonra Cemal Bulutoğluları’nın UBP’den milletvekilliği adaylığına sıcak bakmayarak parti içindeki ipleri eline almak için hafta sonu yapılacak olan milletvekilliği sıralamasında divan başkanlığı görevini üstleneceği öğrenildi.

Bulutoğluları’nın ayrıca UBP’nin seçim komitesi başkanlığını da yürüteceği kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.