banner913
banner932
banner1012

Yonpaş Dumlupınar, Tolga Güçsoy’la yolları ayırdı

banner1020

Yonpaş Dumlupınar’ın Yarışmacı Takımlarından Sorumlu Koordinatörü ve U20 Takım Antrenörü olarak görev yapan Tolga Güçsoy ile “kulüp ilkeleri ile ters düşülmesi” nedeniyle yol ayrımına gidildi

banner974
Yonpaş Dumlupınar, Tolga Güçsoy’la yolları ayırdı

banner971
AKSA Süper Lig’in Mağusa ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nde antrenör kadrosunda ayrılık yaşandı.
Yonpaş Dumlupınar Kulübü’nden yapılan açıklamada kulübün Yarışmacı Takımlarından Sorumlu Koordinatörü ve U20 Takım Antrenörü olarak görev yapan Tolga Güçsoy ile “kulüp ilkeleri ile ters düşülmesi” nedeniyle yol ayrımına gidildiği belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:                                      
“Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü Yarışmacı Takımlar Koordinatörü ve U20 Takım Antrenörü olarak çalışan Tolga Güçsoy, 03.02.2022 tarihinden itibaren kulüp ilkeleri ile ters düşülmesi nedeni ile görevinden alınmıştır ve bu tarihten itibaren kulübümüz ile bir ilişkisi kalmamıştır. Tüm kamuoyuna önemle duyurulur”
Güçsoy, 2021 Mayıs ayında kulüpte görev almaya başlamıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.