banner913
banner932
banner1012

Yeşilova, Kızılcahamam’da bilenecek

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova, yeni sezon öncesi hazırlık kampı Ankara Kızılcahamam’a giderken, kafile başkanı, asbaşkan Kemal Güvenoğlu, yaptığı açıklamada, keyif veren futbol oynayan bir takım olacaklarını söyledi

banner974
Yeşilova, Kızılcahamam’da bilenecek

banner971

K-PET Süper Lig’in yeni Merit Alsancak Yeşilova, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için dün Ankara Kızılcahamam’a gitti. Yeşil beyazlıların kampı, 11 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Merit Alsancak Yeşilova asbaşkanı Kemal Güvenoğlu başkanlığındaki kafilede 20 futbolcu, 4 teknik adam, 1 de malzemeci olmak üzere toplam 26 kişi bulunuyor. Binya ile Lua Lua ise kamp kafilesine Ankara’da katılacaklar.

Merit Alsancak Yeşilova asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, kamp öncesinde yaptığı açıklamalarda ise şunları söyledi:

“Merit Alsancak Yeşilova olarak, K-PET Süper Lige renk katan, keyif veren futbol oynayan bir takım olmak istiyoruz. Bunun için de oldukça özverili çalışan bir başkan ve yönetim kurulumuz vardır.

Teknik heyet ve futbolcularımızın da çalışmalarından gayet memnunuz. Şu ana kadar yaptığımız hazırlık maçlarında da istediğimiz oyunu yansıtmaya ve olumlu sinyaller vermeye başladık.

Kızılcahamam kampımızda da güç ve kondüsyon olarak daha hazır hale gelip, daha güçlü bir şekilde sezona girme şansı elde edeceğiz. Yurt dışı kampımız için katkı koyan herkese de teşekkür ederim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.