banner913
banner932
banner1012

Yenicami, Fırat’ın peşinde

banner1020

banner974
Yenicami, Fırat’ın peşinde

banner971

K-PET Süper Lig’de ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan Yenicami, Cihangir’in başarılı kaptanı Fırat Ersalan’ı transfer etmek için harekete geçti.

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, dün Yenicami yöneticilerinin, Cihangir yönetimine resmi teklifi ilettiklerini açıkladı. Fırat’ın şampiyonluğa oynayan bir takıma gelme isteği olduğunu açıklayan Sedat Devecioğlu, Yenicami camiasının da Fırat’ı çok istediğini belirtti. Sedat Devecioğlu, Cihangir başkanı Aytaç Karavezirler ile teknik direktör Toygar Davulcu’nun da Fırat’a, şampiyonluğa oynayan bir takıma gitme iznini verdiğini vurguladı.

Toygar Davulcu ise Yenicami’nin Fırat’a transfer teklifini etik olmayan şekilde yaptığı açıklarken, bu transfere Cihangir’in yapacağı transferlere göre şekilleneceğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.