banner913
banner932
banner1032
banner1038

Victor Nelsson eski formuna kavuştu

banner1020

Galatasaray'da Victor Nelsson, eski formuna aratmıyor. Sarı kırmızılılar, Danimarkalı futbolcunun 11'de forma giydiği son 5 lig maçında sadece 1 gol yedi

banner974
Victor Nelsson eski formuna kavuştu

banner971
Galatasaray, bu sezon savunması ile dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, oynadığı 18 lig karşılaşmasında kalesinde 9 gol gördü.
Okan Buruk'un öğrencileri, bu istatistikle ligin en az gol yiyen takımı konumunda.
Davinson Sanchez'in takıma katılmasının ardından, Victor Nelsson çok fazla forma şansı bulamamıştı. Kolombiyalı futbolcunun sakatlığı sonrası Nelsson yeniden 11'e döndü.
Victor Nelsson, son haftalardaki performansıyla göz dolduruyor. Galatasaray, Danimarkalı futbolcunun 11'de başladığı son 5 lig maçında kalesinde sadece 1 gol gördü.
Sarı kırmızılılar bu süreçte tek golünü Yukatel Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada yedi.
Okan Buruk'un ekibi; Siltaş Yapı Pendikspor, Vavacars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Tümosan Konyaspor maçlarında ise kalesini gole kapattı.
Galatasaray yönetimi, Nelsson'un yükselen performansından oldukça memnun... 25 yaşındaki futbolcunun, son iki sezondur iyi bir bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılması gündeme geliyordu.
Yönetimin, Danimarkalı futbolcu için gelebilecek tekliflere sıcak bakacağı öğrenildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.