banner913
banner932
banner1012

UFÜ’de galibiyet mutluluğu

banner1020

Üniversitelerarası Futbol Şampiyonası’nda grubunda ilk maçına çıkan Uluslararası Final Üniversitesi, rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni kendi sahasında 3-2 mağlup etti

banner974
UFÜ’de galibiyet mutluluğu

banner971

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 9 üniversite takımının katılımıyla organize edilen Futbol Şampiyonası’nda B grubunda bulunan Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) ilk maçını Mağusa’da Maraş Gençlik Stadı’nda Doğu Akdeniz Üniversitesi ile oynadı.

Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan ve normal süreye yedi dakika eklenen maçta Uluslararası Final Üniversitesi, rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

3 grubun yer aldığı turnuvada Uluslararası Final Üniversitesi, B grubunun diğer takımı Lefke Avrupa Üniversitesi ile 12 Aralık’ta kendi sahasında oynayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.