banner913
banner932
banner1012

Üçüncülük avantajı Doğan’da

banner1020

Doğan Türk Birliği ile Merit Alsancak Yeşilova dün akşam 1-1 berabere kalarak, 53’er puana yükselirlerken, ilk maçı kazanan Doğan Türk Birliği, sezonu üçüncü tamamlama adına son haftaya avantajlı girdi

banner974
Üçüncülük avantajı Doğan’da

banner971

Stad: Mete Adanır Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Halil E. Canaloğlu, Şakir Azizoğlu

Doğan Türk Birliği: Dursun Cem ,Enes , Raheem ,Çağrı ,Emek ,Ali ,Aydın ,İbrahim ,Cemal (Güvenç) Eko (Hamit) ,Yiğitcan (Okafor)

M A Yeşilova: Kemal ,Mejdi , Binya ,Mustafa ,Vakkas ,İlyas , Makoun ,Burak (Ulaş) Billy Mehmet ,Esin ,Yasin (Ergin)

Goller: Dk.60 (P) Aydın Aygın (DTB) – Dk79 Ergin Keleş (M AY)

K-Pet Süper Ligde 29. hafta açılış maçında Doğan Türk Birliği ile Merit Alsancak Yeşilova 1-1 berabere kaldı.

Girne’de Mete Adanır Stadında üç ve dördüncü sırayı paylaşan iki ekip arasındaki mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Doğan Türk Birliği, İbrahim Çıdamlı’nın yerde kalması sonrasında kazanılan penaltı vuruşunda kaptan Aydın ile 60. dakikada golü buldu. 1-0

Oyuna 77. dakikada giren Ergin Keleş ise 79. Dakikada Merit Alsancak Yeşilova adına  eşitlik golünü kaydetti. 1-1

Maç bu skorla tamamlanırken, her iki takım da 53’er puana yükseldi. Ligin son haftasında Doğan Türk Birliği, konuk olacağı Çetinkaya’yı mağlup ederse, ikili averajda önde olduğu için ligi üçüncü tamamlayacak.

Merit Alsancak Yeşilova ise lig üçüncülüğü için konuk edeceği Baf Ülkü Yurdu’ nu mağlup edip, Doğan Türk Birliği’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.