banner913
banner932
banner1012

SON DÜĞÜM DE ÇÖZÜLÜYOR

banner1020

K-PET Süper Lig’de tek kesinleşmeyen konum olan, ligde düşecek üçüncü takım da büyük oranda belirlendi. Değirmenlik’in ligde kalma umutları tükenirken, Binatlı ligde kalmayı büyük oranda garantiledi. Baf Ülkü Yurdu ise ligde kaldı. Gol krallığı yarışında ise John Ebuka, 35 golle öne geçti

banner974
SON DÜĞÜM DE ÇÖZÜLÜYOR

banner971

Futbol Ligleri’mizde 28. hafta karşılaşmalarının tümü dün oynandı. Cihangir’de oynanan günün en önemli maçında Cihangir, komşusu Değirmenlik’i Halil Turan’ın 3 golüyle mağlup ederek, rakibinin ligde kalma umutlarını bitirdi.

Değirmenlik’in yakalama şansı olduğu rakiplerinden Binatlı, deplasmanda Küçük Kaymaklı ile berabere kalarak Değirmenlik ile puan farkını 5’e çıkarırken, ligde kalmayı büyük oranda garantiledi. Baf Ülkü Yurdu, evinde Türk Ocağı ile berabere kalarak ligde kaldı. Lig ikinciliği yarışında Doğan Türk Birliği yerini korurken, Gençler Birliği üçüncü sıraya yükseldi.

Gol krallığı yarışında Yenicamili John Ebuka, Mormenekşe’ye 5 gol atarak 35 golle, 34 gollü Ertaç’ın 1 gol önüne geçti.

Ahmed Sami Topcan Kupası yarı final maçında ise Maraş A2 – Esentepe A2 Takımları arasında İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 1-1 biten maçı Esentepe A2 Takımı, penaltılarda 6-5 kazanarak finale kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.