banner913
banner932
banner1012

Sezerli’den duygusal açıklama

banner1020

Yeni Boğaziçi’ni oldukça düşük bir bütçeyle 1 yıl aradan sonra Süper Lige taşıyan başkan Erkan Sezerli, camiasına yönelik duygusal bir açıklama yaptı

banner974
Sezerli’den duygusal açıklama

banner971

K-PET Birinci Lig play off final maçında Göçmenköy’ü 2-0 mağlup eden Yeni Boğaziçi,1 yıl aradan sonra Süper Lige çıktı.

Yeni Boğaziçi’ni oldukça düşük bir bütçeyle başarıya taşıyan başkan Erkan Sezerli, camiasına yönelik duygusal bir açıklama yaptı. Erkan Sezerli’nin açıklaması şöyle:

“Yeni Boğaziçi Kulüp başkanlığı gibi onurlu ve sosyal bir görevi devraldığım günden beri birçok kez işimden, eşimden, ailemden fedakarlıklar yapmak zorunda kaldım. Bunu yapmaktaki amacım köyümüzde spor yapan, futbola gönül vermiş gençlerimize yol açmak, umut olmak, bir meşale olmaktı. Bugün uzun yorucu bir maratonun sonunda o meşaleyi en tepeye koymanın, Yeni Boğaziçi halkını, gönül verenleri mutlu etmenin, gençlere inanarak verilen mücadelenin zaferle sonuçlanabileceğini göstermiş olmanın onurunu, gururunu yaşıyorum. Bu zor ve engellere dolu yolda başarılı olabilmişsem bunda en büyük pay evvela bana sabır gösteren, destek olan eşim, oğlum, babam, annem, tüm ailem ve her zaman yanımda hissettiğim kişiler olmuştur.

Sizlere bana gösterdiğiniz destek, sabır ve anlayış için ne kadar teşekkür etsem azdır. Herşey Yeni Boğaziçi için, herşey güzel ülkemde spor için, futbol içindi.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.