banner913
banner932
banner1012

Sarıoğlu, Yenicami Akademide

banner1020

banner974
Sarıoğlu, Yenicami Akademide

banner971

Yenicami Akademi gelişmeye devam ederken, Hasan Sarıoğlu'nu da akademi bünyesine kattı. Yenicami Akademiden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: Yenicami Ağdelen Kulübü olarak akademi antrenör kadromuza Hasan Sarıoğlu’nu dahil etmiş bulunmaktayız.

Futbolcu geçmişi olan ve bir süre önce antrenörlük kariyerine başlayan Sarıoğlu ile Cuma günü akademi koordinatörümüz İsmail Pirgalı’nın yaptığı görüşme sonrasında anlaşma sağlamış bulunmaktayız.

Hasan Sarıoğlu önümüzdeki sezon U17 takımımızın başında olacak. Ayrıca akademi gruplarında da yine eğitimci rolü üstlenecek. Akademik kadromuzu güçlendirme adına, çalışmalarımızın planladığımız şekilde gitmesi bizi çok mutlu ediyor. Hem Yenicami Kulübüne hem de Hasan hocamıza hayırlı uğurlu olsun."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.