banner913
banner932
banner1012

“Şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik”

banner1020

Alsancak Yeşilova, Süper Lig’e yükselmek için geri sayıma geçerken, Yeşilova Asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, alın teriyle kazandıkları şampiyonluğu ve Süper Lig’e yükselmeyi fazlasıyla hak ettiklerini söyledi

banner974
“Şampiyonluğu fazlasıyla hak ettik”

banner971

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Alsancak Yeşilova, yarın Mesarya ile oynayacağı maçta şampiyonluğunu ilan edebilir.

Deplasmanda oynayacağı maçtan 1 puan çıkarması durumunda şampiyonluğu kesinleştirecek olan Alsancak Yeşilova'nın başarılı asbaşkanı Kemal Güvenoğlu ile teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğlu maç öncesinde şu açıklamaları yaptılar:

GÜVENOĞLU: “ŞAMPİYONLUĞU FAZLASIYLA HAK ETTİK

“Alsancak Yeşilova olarak  şampiyon olup Süper Lige yükselmeyi fazlasıyla hak ettik. Biz şampiyonluğumuzu alın terimiz ile kazandık. Hiçbir kimsenin de şampiyonluğumuza leke düşürmesini istemiyoruz. Biz kalan 3 maçımızı da kazanarak gururlu ve huzurlu bir şekilde Süper Lige adım atmak düşüncesindeyiz.

Mesarya maçında da galibiyet için sahaya çıkıp sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Hiç kimsenin şampiyonluğumuza leke düşürmesine mahal vermeyeceğiz.”

TAYFUN KURTARICIOĞLU: BİR DEĞİL, 9 PUAN İSTİYORUZ.

"En yakın takipçimiz ile şu anda aramızda 9 puanlık fark vardır. Ama matematiksel olarak henüz bir şey bitmedi. Geriye kalan 3 maçımızdan 1 puan bile çıkarmamızın bize yeteceğini biliyoruz. Ama biz bu maçlardan 1 değil, 9 puan istiyoruz.

Maraş maçından bu yana kalemizde gol görmedik. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.

Mesarya deplasmanından beraberlik ya da galibiyetle dönerek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. 7 yıl aradan sonra şampiyon olarak Süper Lige yükselecek olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.