banner913
banner932
banner1032

Ruso'da derbi zamanı

banner1020

Ev sahibi oldukları maçlarda Şht Hüseyin Ruso Stadı'nı kullanan Küçük Kaymaklı ile Gençlik Gücü, Cumartesi günü derbi maçında karşılaşacak

banner974
Ruso'da derbi zamanı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-Pet Süper Lig'in 22. hafta maçında Küçük Kaymaklı, Cumartesi günü Şht Hüseyin Ruso Stadı'nda, ezeli rakiplerinden Gençlik Gücü ile karşılaşacak.

İki takımın da ev sahibi oldukları maçlarda Şht Hüseyin Ruso Stadı'nı kullanmalarından dolayı ev sahibi takım avantajının eşit olduğu karşılaşma öncesinde Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Muharrem Mertdin ile Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun şu açıklamaları yaptılar:

MERTDİN: LİGDE İKİNCİLİK HEDEFİMİZ VAR

"Biz ikinci devreye başlarken ligde ikinciliği yakalamayı kendimize hedef koyduk. Maçlarımıza bu hedef doğrultusunda çıkıp oynuyoruz. Yani hedefimiz sadece kupa hedefi değildir. Ligde de bizim ikincilik hedefimiz vardır.

Bu hedefi de yakalamak için Gençlik Gücü maçına da mutlak süratle kazanmayı düşünürüz. Gençlik Gücü Kaymaklı maçları her zaman iddialı olmuştur. Gençlik Gücü geçmişte Kaymaklı’ya karşı iyi neticeler aldı. Ama biz yakaladığımız çıkışımızı devam ettirmek isteriz. İnşallah maçtan da üç puanla ayrılırız. Bugün son antrenmanımızı yapıp Cumartesi günkü maça hazır olacağız."

GÖKSUN: ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYORUZ

"Küçük Kaymaklı maçından puan veya puanlar kazanmayı hedefliyoruz. Çünkü bir an önce ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz.  Her maçımıza üç puan almak için çıkıyoruz. Geçen hafta evimizde oynadığımız Mağusa Türk Gücü maçında iyi oynadık. Ama şansızlıklarımız vardı. Galip gelemedik.

Cumartesi günü sürekli kullandığımız bir sahada oynuyoruz. Bu nedenle maçı deplasman maçı olarak görmüyoruz.  Bir derbi maçına çıkacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi, kaliteli bir takım oldular. Yine de kazanmalıyız ki bir an önce alt sıralardan kurtulup, ligde rahat bir konuma gelelim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.