banner913
banner932
banner1012

Play-Off finalinin hakemi belirlendi

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Karaoğlanoğlu ile Dörtyol arasında oynanacak olan BTM 1. Ligi Play-Off finalinin hakemi belirlendi

banner974
Play-Off finalinin hakemi belirlendi

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1.Ligi'nde Play-Off finalistleri belli olmuş ve BTM 1. Liginde normal sezonun tamamlanmasının ardından gruplarını ikinci sırada tamamlayan Karaoğlanoğlu ve Dörtyol adlarını finale yazdıran ekipler olmuşlardı.

BTM 1.Lig Beyaz Grup'ta Lapta'nın ardından ikinci sırayı alan Karaoğlanoğlu ile BTM 1.Lig Kırmızı Grup'ta Görneç'in ardından ikinci sırada yer alan Dörtyol takımları arasındaki maçın ardından K-Pet 1.Lig'e yükselen son takım belli olacak.

BTM 1.Lig Play-Off finali 6 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 12.00'da Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanacak. K-Pet 1.Ligin yeni ekibinin belirleneceği maçın hakemliğini Hakan Muhtaroğlu yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.