banner913
banner932
banner1012

Pile antrenman yapamıyor

banner1020

BTM İkinci Ligde mücadele eden takımların birçoğu antrenmanlarına başlarken, Pile’den, KKTC’ye geçişlerin sınırlandırılması sonrasında teknik heyet ve sporcular antrenman yapmak için bir araya gelemiyorlar

banner974
Pile antrenman yapamıyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Bakanlar Kurulu tarafından antrenmanlara izin verilmesi sonrasında, K-PET Liglerinde ve BTM İkinci Ligde mücadele eden takımların birçoğu antrenmanlarına başladı.

Şeker Bayramı sonrasında antrenmanlara başlayacak takımların olduğu BTM İkinci Ligde, 1 takım ise antrenmanlarına başlayamadı.

Korona virüs önlemleri çerçevesinde Bakanlar Kurulu tarafından Pile’den, KKTC’ye geçişlerin sınırlandırılması sonrasında teknik heyet ve sporcular antrenman yapmak için Pile’ye geçemiyorlar. Pile’de kalan futbolcular ise KKTC’ye geçemedikleri için teknik adam Özkan Gaziler, takımı bir araya getirme şansı bulamadı.

Takımın yarısının Pile’de, yarısının ise KKTC’nin çeşitli bölgelerinden olması nedeniyle antrenman yapılamaması, önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Pile’yi, rakipleri karşısında dezavantajlı duruma düşürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.