banner913
banner932
banner1012

Omonia:Kendimizi şampiyon hissediyoruz

banner1020

Omonia kulübü, açıklama yayınlayarak yeniden Kıbrıs futbolunun zirvesinde olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederken, kendilerini şampiyon olarak hissettiklerini belirtti

banner974
Omonia:Kendimizi şampiyon hissediyoruz

banner971

Kıbrıs Futbol Federasyonu’nun (KOP) ligleri sona erdirme kararı almasının ardından ligin zirvesinde bulunan Omonia, bir açıklama yayınlayarak yeniden Kıbrıs futbolunun zirvesinde olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Omonia açıklamasında saha içindeki mücadeleleriyle, oluşturdukları sistemli yönetimle ve taraftarlarıyla bu başarıyı sonuna kadar hak ettiklerini, resmen şampiyon ilan edilmeseler bile kendilerini şampiyon olarak hissettiklerini belirtti.

Omonia açıklamasında ayrıca Anorthosis kulübü ve taraftarlarının görüşlerine ve mücadelesine de saygı duyduklarının altını çizdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.