banner913
banner932
banner1012

Ocak hareketli

banner1020

Türk Ocağı hareketli günler geçirirken, Turan Altay'ı teknik direktörlüğe getirmek için girişimler sürüyor. Ali Karal, Taner Bingöllü ve Ahmet Can Tokmak'ın transferleri için girişimler devam ediyor

banner974
Ocak hareketli

banner971

Şükrü Karakaya başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturan Türk Ocağı hareketli günler geçiriyor.

Turan Altay'ı teknik direktörlüğe getirmek isteyen Türk Ocağı, başarılı teknik adamla henüz tam olarak anlaşamazken, girişimler devam ediyor.

Transfer çalışmalarını da sıklaştıran Türk Ocağı yönetimi, 3 futbolcu üzerinde yoğunlaştı. Kaleci konusunda geçtiğimiz sezon kalesini koruyan Esentepeli Ali Karal için girişim yapan Türk Ocağı futbolcuyu bonservisli olarak transfer etmek istiyor.

Bonservisi Küçük Kaymaklı'da bulunan, geçtiğimiz sezonu ise Binatlı'da geçiren sol kanat oyuncusu Taner Bingöllü ile de ilgilenen Türk Ocağı, bu transfer için Küçük Kaymaklı'nın genel kurulunu gerçekleştirmesini bekliyor.

Gençlik Gücü'nden Ahmet Can Tokmak'ı da transfer listesine alan Türk Ocağı, futbolcu ile prensipte anlaşırken, Gençlik Gücü yönetimi ile de pazarlıklar sürüyor. Türk Ocağı, Gençlik Gücü'nden Ahmet Can'ı, satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isterken, maddi konuları çözmek için pazarlıklar devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.