banner913
banner932
banner1032
banner1038

Mormenekşe’yi şok eden sakatlık

banner1020

banner974
Mormenekşe’yi şok eden sakatlık

banner971
İbrahim DALOĞLU
Birinci Ligde Eralp Şerifoğlu’nun yönetiminde yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan ve antrenmanlara başlayan Mormenekşe bir sakatlık haberiyle şok yaşadı.
Mormenekşe takımının önemli isimlerinden olan ve geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışla Süper Lig kulüplerinin transfer listesine girmesine rağmen takımında kalmayı tercih eden başarılı kalecisi Mehmet Salih Merttuna sakatlandı. Dizinden sakatlanan Mehmet Salih Merttuna’nın ilk kontrollerinde diz çapraz bağlarının koptuğu görüldü. Raşit Özcager tarafından kontrolleri devam eden Mehmet Salih Merttuna, çapraz bağlarının koptuğu kesinleşirse ameliyat olacak. Merttuna’nın ayağındaki ödemin inmesi sonrasında Temmuz sonunda ameliyat olması planlanıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.