banner913
banner932
banner1032
banner1038

Masterler Çetin Şah-Onur Kandili Anı maçında buluştu

banner1020

banner974
Masterler Çetin Şah-Onur Kandili Anı maçında buluştu

banner971
Mağusa Futbol Masterleri Derneği tarafından organize edilen merhumlar Çetin Şah-Onur Kandili anı maçı yapıldı. Mağusa futbol masterleri derneği tarafından ilk kez organize edilen merhumlar Çetin Şah, Onur Kandili anı maçı GazimağusaDr Fazıl Küçük stadında faal futbol hakemliği bırakmış Abdullah Adem’in yönettiği Mağusa Futbol Masterleri ile OthelloMasterleri arasında oynanan anı maçına yakışır şekilde her iki takımda dostca centilmence bir mücadele ortaya koydu.
Ödül Töreni
Mağusa futbol masterleri derneği tarafından organize edilen merhumlar Çetin Şah, Onur Kandili anı maçı sonrasında Mağusa futbol masterleri Derneği başkanı Tanju Üngör yaptığı kısa konuşmada ülke futboluna önemli hizmetleri, emekleri ve katkıları olan iki değerli isim Çetin Şah, Onur Kandili anılarını yaşatma adına anı maçı yapılarak anıları yaşatılmaya çalıştıklarını belirterek, katılımcılara, ailelere ve destek olan katkı koyanlara teşekkür etti. 
Ödül töreninde ise her iki takıma kupaları, Şah ailesi adına Salahi Şah, Şahan Şah, Kandili ailesin adına Nalan-Mehmet Kandili tarafından verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.