banner913
banner932
banner1012

Kumyalı yönetimi, örnek olmaya devam ediyor

banner1020

Kumyalı’da Fuatcan Ağcabay başkanlığındaki yönetim kurulu örnek işler yapmaya devam ederken, Kumyalı Spor Kulübü binasında köy halkının büyük ilgi gösterdiği tiyatro gösterimi düzenledi

banner974
Kumyalı yönetimi, örnek olmaya devam ediyor

banner971

BTM İkinci Lig Altıncı Grupta namağlup durumda bulunan Kumyalı’da Fuatcan Ağcabay başkanlığındaki yönetim kurulu örnek işler yapmaya devam ediyor.

Bölgedeki önemli bir eksikliği gidermek isteyen Kumyalı yönetimi, Kumyalı Spor Kulübü binasında tiyatro gösterimi düzenledi. ‘Delirircesine’ adlı tiyatro ekibinin gösterisine Kumyalı ve bölge köyleri büyük ilgi gösterirken, Kumyalı yönetimi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Genç ve dinamik yönetim anlayışının sadece futbola dayalı olmadığını, kültürel ve sosyal etkinliklerin de yapılması gerektiğini her fırsatta savunan yönetim anlayışımızı siz değerli Kumyalı köyü halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 
Bu haklı gururu yaşamamızda, bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve kapalı gişe olmasını sağlayan büyük Kumyalı halkı sizlere de koskocaman teşekkürü bir borç biliriz. Birliktelik kavramını bizlere hissettiren, aile kavramını, birliktelik kavramının ölmediğini ilk fırsatta tüm kamuoyuna ispat eden bütün destekçilerimize teşekkür ederiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.