banner913
banner932
banner1012

“Katkılarımız gençlik için”

banner1020

Olağan Genel Kurul’un 7 Temmuz akşamı yapılacağını açıklayan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Maddi ve manevi katkılarımız özelde Gençlik Gücü, genelde ülke gençliği içindir” dedi

banner974
“Katkılarımız gençlik için”

banner971

Süper Lig temsilcilerinden Gençlik Gücü, Olağan Genel Kurulu’nu 7 Temmuz 2017, Cuma günü saat 19:00’da yapacak. Genel Kurul öncesi yapılan açıklamada, Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü’nün 2016-2017 Futbol Sezonu bütçesinin yaklaşık bir milyon Türk Lirası olduğu belirtildi.

Üç aşağı, beş yukarı ayni bütçeyi 2017-2018 Futbol Sezonu için de öngördüklerini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, 200 bin TL’nin direktörü olduğu CafeSumi ve 600 bin TL’nin direktörlerinden biri olduğu ChinaBazaar tarafından karşılandığını açıkladı. ChinaBazaar’ın Gençlik Gücü dışındaki kulüp ve derneklere de katkıları olduğuna dikkat çeken Suma Zafer Choudhry, “Maddi olsun, manevi olsun yaptığımız katkılar özelde Gençlik Gücü camiası, genelde ülke gençliği içindir. Ülke gençliğini kötü alışkanlıklarından uzak tutmakta bizlerin de katkısı oluyorsa, ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Kulüp Başkanının babası Mazhar Iqbal Choudhry Gençlik Gücü eski Başkanı, kardeşi ZeebChoudhry ise Gençlik Gücü futbol takımında forma giyiyor.

YENİLİKLERE DEVAM

Kendisi gibi genç arkadaşlarının görev aldığı Gençlik Gücü Yönetim Kurulu’nun yeniliklerin peşinde koştuğunu belirten Başkan Choudhry, “Bir yandan tombala ve halı saha futbol turnuvası gibi gelir artırıcı etkinlikler, bir yandan Oyna GG Futbol Akademisi gibi çocuklara futbol öğretme gibi yararlı etkinlikler düzenliyoruz. Yakında sürpriz bir etkinlikle bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Yeşil beyazlı kulüp Gençlik Gücü’ne gönül veren herkesi 7 Temmuz 2017, Cuma günü saat 19:00’da yapılacak Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’na davet eden Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, katılımcıların genel kurulun ardından da düzenlenecek toplam 6 bin TL para ödüllü tombalaya katılmalarını istedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.