banner913
banner932
banner1032

Kasım, Lefke’ye veda etti

banner1020

Süper Ligin batı bölgesi ekibi Lefke’nin gol kralı ünvanlı tecrübeli futbolcusu Kasım Tağman, Lefke yönetiminden de aldığı onayla kulüpten ayrılacağı açıkladı

banner974
Kasım, Lefke’ye veda etti

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Lefke'de golcü oyuncu Kasım Tağman, Lefke'ye veda edeceğini açıkladı. 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan golcü oyuncu, "Çocukluk aşkım olan kulübümden yönetimimden izin isteyerek ayrılma kararı aldım" ifadelerini kullandı.
Deneyimli oyuncunun paylaşımı şöyle: 
"Uğruna 12 sene gözümü kırpmadan mücadele verdiğim armasını gururla taşıdığım kaptanlığını yaptığım çocukluk aşkım olan kulübümden yönetimimden izin isteyerek ayrılma kararı aldım. Başkanımla yaptığımız bonservis konusunda yardım istediğimi ve kesinlikle sorunlu ayrılmak istemediğimi kendisine ilettim. Sağ olsun yönetimi ile birlikte yardımcı olacağını bana iletti. Hakkım varsa helal olsun. Yerin hep ayrı olacak."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.