banner913
banner932
banner1012

Kaplanlarda alt yapıya zorunlu mola

banner1020

banner974
Kaplanlarda alt yapıya zorunlu mola

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda tüm futbol karşılaşmalarının 22 Mart tarihine kadar iptal etmesinden sonra takımlar da antrenmanları iptal etmeye başladılar.

K-PET Süper Lig ekibi Merit Alsancak Yeşilova alt yapıdaki tüm yaş gruplarının antrenmanlarının iptal edildiği açıklandı.

Merit Alsancak Yeşilova, U15, U17 ve U17 takımları sorumlusu Ahmet Yurt tarafından yapılan açıklama şöyle;

Merit Alsancak Yeşilova alt yapı sorumlusu olarak, başkanımız ve yönetimimiz ile görüş birliği ile tüm alt yapı takımlarımızın antrenmanlarını durdurma kararı aldık.

Yaşanacak sürece katkı koyup, sağlıklı günlerin gelmesine kadar da bu kararımız geçerli olacaktır. Hayatın normale dönmesi ile ilgili resmi açıklamalardan antrenmanlarımızın başlama tarihini yeniden belirleyeceğiz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.