banner913
banner932
banner1012

Kaplan, Boğa'yı pençeledi

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova, Göçmenköy deplasmanında beklemediği kadar rahat bir galibiyet alırken, goller Memduh, Yasin ve Mbah'tan geldi. Memduh ve Yasin, maçtaki iyi futbollarıyla da galibiyete katkı koydular. İstikrarsız sonuçlar almaya devam eden Göçmenköy, üst sıralara tırmanma şansını yitirdi

banner974
Kaplan, Boğa'yı pençeledi

banner971

Stad: Atatürk Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı,Yusuf Bakar,Emre Çevikdal

Göçmenköy: Mustafa ,Kemal ,Lawal ,Reşit (Dk.46 Ömer), Ahmet ,Rifat (Dk.67 Mustafa Arnavut) Okoli,Joseph ,Mevlüt ,Rahmi ,Fikret (Dk.46 Kadir)

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan ,Emin ,Mejdi ,Mustafa ,Memduh ,Mbah, Yasin (Dk.86 İlyas) Hamis (Dk.76 Burak),Iria (Dk.90+1 Mustafa Vardi) Vakkas ,Billy Mehmet

Goller: Dk.20 Memduh, Dk.33 Yasin, Dk.89 Emmanuel Mbah (MAY)

K-Pet Süper Lig’in 10. haftasında Göçmenköy’ü deplasmanda farklı mağlup eden Merit Alsancak Yeşilova, çıkışını sürdürürken son 3 maçında 7. puanın aldı.

Göçmenköy ile Merit Alsancak Yeşilova, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı kaşıya geldiler. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf 3-0’lık skorla deplasman ekibi Yeşilova oldu. Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri Memduh, Yasin ve Emmanuel Mbah kaydetti.

Bu skorla Merit Alsancak Yeşilova 14 puana yükselirken, Göçmenköy 15 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.